.
Jolien De Neve, Brecht Heldenbergh
donderdag 14 december 2023

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik laat het allemaal op mij afkomen”

Zij staat er anders in

Het huwelijk van Brecht en Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ lijkt de perfectie te benaderen. Er lijkt niks negatiefs te zijn aan hun relatie en de twee lijken geen negatieve kantjes bij elkaar te ontdekken. Al zijn er misschien toch wel enkele verschillen waar de ander gek van wordt.

“Ik ben ontzettend gestructureerd, terwijl Brecht veel nonchalanter is. Bovendien is hij heel dromerig. Soms zijn we aan het babbelen en krijg ik plots geen antwoord meer”, lacht Jolien in Story.

Maar ook Brecht heeft misschien wel enkele dingetjes waar hij af en toe gek van wordt bij Jolien. Zo vindt hij dat ze veelt e vaak aan het nadenken en piekeren is.

“En dat terwijl ik meer alles op mij af laat komen. En ik ben ook rustiger. Jolien staat op en haar molen begint meteen te draaien. Gek word ik ervan”, zegt hij.

Maar gelukkig geeft Brecht Jolien ook veel rust en dat juicht ze alleen maar toe. “Onbewust, want we willen elkaar zeker niet veranderen. Dat is net de sterkte van onze relatie. We laten elkaar zijn zoals we zijn. En die verschillen nemen we er met veel liefde bij”, besluit Brecht.