.
Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen
woensdag 19 april 2023

Brecht en Dziubi uit Blind Getrouwd gescheiden

Het is over en uit tussen die twee

Nog één koppel uit het zevende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ blijft er nog over. Dinsdagavond maakten Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen bekend dat ook hun huwelijk op de klippen is gelopen.

“Met pijn in het hart laten we jullie weten dat Brecht en ik niet langer een koppel zijn. ​We kenden een geweldig mooie start waarbij we direct een supertoffe klik hadden en oprecht konden communiceren met elkaar. Dit zorgde voor een prachtig en geslaagd Blind Getrouwd-parcours. We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde”, schrijft Dziubi op Instagram.

“We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan mekaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen. Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen”, klinkt het verder.

"Om onze breuk in alle rust en sereniteit te kunnen verwerken, wensen we hier verder niet over te communiceren. We hopen op jullie begrip te mogen rekenen. Oprecht bedankt aan iedereen voor alle lieve berichten en steun die we het afgelopen jaar mochten ontvangen”, besluit Dziubi op zijn sociale media.