.
Brecht De Geyter uit Blind Getrouwd
maandag 3 juli 2023

Brecht De Geyter openhartig over scheiding

“Dan moet je als twee volwassen mannen je conclusies trekken”

Brecht De Geyter, bekend van het VTM-programma “Blind Getrouwd”, leek samen met zijn partner Dziubi Steenbergen een match made in heaven te zijn. Vanaf dag één was de klik er tussen het koppel en ook op de eindceremonie gaf het koppel elkaar het ja-woord.

Helaas is het sprookje ondertussen tot een einde gekomen, Brecht doet zijn verhaal in Het Laatste Nieuws. “Niet alleen de afstand vormde een probleem, maar ook de diepere gevoelens bleven uit”, gaat Brecht van start. “Onze relatie werkte niet meer. En ja, dan moet je als twee volwassen mannen je conclusies trekken.”

Brecht vertelt dat het koppel er alles aan gedaan heeft om hun relatie te redden zodat ze zichzelf op het einde van de rit niets konden verwijten. “Soms is elkaar loslaten nu eenmaal de beste oplossing”, vertelt Brecht.

“We houden wel wat afstand, want dat is beter voor het verwerkingsproces. Maar heel af en toe horen en zien we elkaar nog en het is ook onze intentie om dat in de toekomst te blijven doen. Van ruzie is absoluut geen sprake”, licht hij nog toe.

Bio van Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen