.
Robbe en Branko uit Boer Zkt Vrouw
woensdag 12 juni 2024

Branko uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik had niks te verliezen” 

Hij waagde de sprong 

Wie een relatie wou beginnen met Robbe uit ‘Boer Zkt Vrouw’ die moest goed beseffen dat daar ook een verhuis naar Zweden aan vast hing. Robbe heeft een eigen boerderij in Zweden en kan dus niet zomaar terug naar België verhuizen.

Dat was voor Branko geen enkel probleem en hij nam al heel snel de beslissing om te verhuizen. Ondertussen woont hij al zo’n drie maanden in Zweden.

“Ik had niks te verliezen. Een langeafstandsrelatie was moeilijk, en als ik het niet probeerde, zou ik nooit weten of het kon werken tussen ons”, klinkt het in Dag Allemaal.

Branko is nu volop bezig met de verbouwing van hun huis, maar op termijn is het ook de bedoeling dat Branko mee het bedrijf in stapt van Robbe. Dat ze kozen voor een verbouwing, heeft bovendien een goede reden.

“Ik zou zelf niet graag bij iemand intrekken, want ik zou me daar niet thuis voelen. Dus vatte ik het plan op om tijdelijk te verhuizen, samen iets nieuws van het huis te maken en er dan samen met Branko weer in te gaan wonen. Zo is het ineens van ons tweeën. We willen samen een eigen thuis creëren, zonder dat Branko bij mij moet 'intrekken'. Bovendien drong een verbouwing zich op: het huis dateert van eind jaren 80 en er is sindsdien niks meer aan gedaan.”