.
News Image

Bourlaschouwburg neemt afscheid van Fabienne Arras

Verrasssende namen op afscheid vrouw Herbert Flack.


Zaterdagmiddag werd in de Bourla te Antwerpen afscheid genomen van Fabienne Arras, de vrouw van Herbert Flack.



De Bourla was een belangrijke plek voor Fabienne, zij werkte bijna 30 jaar in de zaal. Fabienne leerde Herbert Flack in die zaal kennen en ook daar zou hij haar zes jaar geleden ten huwelijk vragen. De plechtigheid opende met de reportage van VTM NIEUWS van hun huwelijksplechtigheid op het stadhuis van Antwerpen.



Tijdens een emotionele maar tegelijkertijd warme plechtigheid werd door familie en een beperkte groep vrienden en collega’s afscheid genomen in de mooie theaterzaal. Onder andere Francesca Vanthielen, An Nelissen, Peter Van den Begin, Katelijne Damen, Tom De Wispelaere, Warre Borghmans, Jelle Cleymans, Kevin Janssens, Jef De Smedt, Leah Thys, Ann Van den Broeck, Stany Crets en Carry Goossens waren aanwezig om een laatste groet aan Fabienne Arras te brengen.



Muziek was er onder andere van Lucas Van den Eynde en Tiny Bertels, maar ook Roy Orbison, Barry White en haar grote idool Elvis Presley mochten niet ontbreken.



Bij deze willen wij Herbert Flack een dikke, maar welgemeende knuffel geven. De man van Fabienne heeft het de laatste weken niet makkelijk gehad en gaat helaas nog moeilijke tijden tegemoet. Wat hij voor en met Fabienne gedaan heeft, daar hebben wij respect voor. De mooie woorden die hij over Fabienne sprak tijdens het afscheid, de moeite die hij gedaan heeft om iedereen getuige te laten zijn van de plechtigheid in de Bourla, chapeau.

Ook een dikke pluim aan het team van uitvaartonderneming Michael Deleu voor het prachtig in beeld van de plechtigheid.



Rust zacht, Fabienne.


Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack