.
Boris Van Severen en Frances Lefebure
donderdag 9 juni 2022

Boris Van Severen: “Ik schaam me daarvoor”

Hij hecht veel belang aan comfort

Op Streamz kan er sinds kort gekeken worden naar ‘Een goed jaar’, een nieuwe Vlaamse reeks met in de hoofdrollen Jurgen Delnaet, Joke Devynck, Frances Lefebure en Boris Van Severen. Hij speelt één van de personages die wanhopig centen nodig heeft om iets kunnen maken van zijn leven.

“Ik speel Lenny, een man die een frituur wil openen met zijn broer die in de gevangenis zit. Maar je merkt aan alles dat die droom gedoemd is. Lenny beschrijft zichzelf als een goeie gast die wandelt over de pechstrook van het leven. En dat is iets wat ik herken, dat zoeken. Maar ook zijn bloedhekel aan autoriteit”, begint Boris in Humo.

Boris heeft een zwak voor schoonheid, niet alleen bij zijn partner, maar ook bij onder andere meubels, of zijn huis. Zo werden hij en zijn vrouw Frances Lefebure in één slag verliefd op een prachtige bungalow uit de jaren 60 die ze ombouwden tot hun woonst.

Een huis of een wagen staan voor veel mensen symbool als teken dat ze het gemaakt hebben in het leven, en daar kan Boris zich wel in vinden.

“Ik rijd rond in een BMW en ik schaam me daarvoor. Het is een typische klootzakkenbak, terwijl ik er geen ben, denk ik. Maar ik leg 40.000 kilometer per jaar af, en dat wil ik comfortabel kunnen doen.”

Bio van Boris Van Severen

Meer Over:

Boris Van Severen