.
Boris Van Severen
vrijdag 22 maart 2024

Boris Van Severen: “Ik hoop dat ze nooit in zo’n situatie terechtkomen”

Hij gaat daar voor zorgen

In ‘Skunk’ zien we opnieuw een schitterende acteerprestaties van Boris Van Severen. Hij speelt David, een opvoeder en door de vechtscènes in de film, ging het er toch soms heftig aan toe.

De rol heeft ook een diepe indruk nagelaten op Boris, zeker nu hij zelf vader is. Hij had al twee zonen uit een vorige relatie, maar is sinds enkele maanden opnieuw papa geworden van een zoontje, Saul.

“Ik hoop dat mijn kinderen nooit in zo'n schrijnende situatie terechtkomen, en als papa kan ik daarvoor zorgen, ik wil daar alles voor doen. De opnamen dateren van eind 2021 en ik denk dat ik de rol van opvoeder nu anders zou invullen. Mijn leven is in het afgelopen jaar veel veranderd”, zegt Boris in Dag Allemaal.

Boris is samen met actrice en presentatrice Frances Lefebure. Voor haar is het haar eerste kindje en is het dus allemaal veel nieuwer dan voor Boris.

“Door mijn ervaring ben ik minder snel ongerust. Ik besef ook dat alles tijdelijk is, dat Saul geen hele nacht gaat wenen. Dat was anders toen ik voor het eerst papa werd. Dan denk je dat de huilbuien en de slechte nachten eindeloos zijn. Als Saul nu een huilbui krijgt, besef ik: 'Oké, nu hangen we eraan voor anderhalf uur. We gaan dit even uitzitten.' En we hebben vrij veel geluk, want hij slaapt goed.”

Bio van Boris Van Severen

Meer Over:

Boris Van Severen