.
News Image

Bon Iver komt naar Vorst Nationaal

Bon Iver haalt concert in. 


Nadat hij begin 2017 nog zijn wereldtournee noodgedwongen annuleerde, kondigt Bon Iver vandaag aan dat hij zijn fans in het najaar van 2018 komt begroeten!


Met wat vertraging komt Bon Iver ons dus zijn jongste album ’22, A Million’ live voorstellen! Justin Vernon is een uniek en subtiel artiest, en mag zonder twijfel één van de meest getalenteerde muzikanten van zijn generatie genoemd worden. Zijn drie albums tellen samen een indrukwekkend aantal elektro-folk-pareltjes, waaronder “Skinny Love”, “Calgary” en “Holocene”. De eigenzinnige Vernon houdt zich bewust uit de schijnwerpers en de verwachtingen van de maatschappij. Hij is compromisloos, rauw en eerlijk, en beroert met sprekend gemak een groot publiek. De bewondering van andere artiesten en zijn vele muzikale samenwerkingen (The National, St Vincent, Kanye West, James Blake, Wilco…) bewijzen eens te meer zijn uitzonderlijk talent. Met ’22, A Million’ levert hij tien bezwerende en hypercreatieve tracks af, waaronder de singles 22 (OVER S∞∞N), 10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄ en “33 “GOD””.


Mis de afspraak met Bon Iver niet, op donderdag 25 oktober in Vorst Nationaal! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 5 maart om 10u.

Bio van Bon Iver

Meer Over:

Bon Iver