.
Sanne uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 16 maart 2024

Boerin Sanne: “De programmamakers hebben mij meteen opgebeld”

Ze was niet meteen enthousiast

Boerin Sanne uit ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft in haar leven gelukkig al eens mogen ervaren wat echte liefde is. Helaas bleef de relatie niet duren en daar heeft ze heel erg van af gezien.

“Voor alle duidelijkheid: er was geen sprake van bedrog. Wij hadden allebei een eigen landbouwbedrijf, maar hij kwam uit liefde bij mij wonen. Misschien heb ik hem daarin iets te veel in gepusht. Dat neem ik mee naar mijn volgende relatie: ik moet beter leren communiceren. Maar mijn bedrijf is mijn alles, ik wil en zal hier niet vertrekken, ook niet voor de liefde”, zegt ze in Dag Allemaal.

Het is geen voorwaarde voor Sanne dat haar nieuwe partner mee in het bedrijf staat. Al zou ze het natuurlijk heel fijn vinden om samen de boerderij te runnen.

Sanne doet mee aan ‘Boer Zkt Vrouw’ dankzij ex-kandidaat Elien Ceustermans. Zij had aan de programmamakers laten weten dat Sanne nog vrijgezel was.

“Wij zitten allebei in verenigingen voor jonge boerinnen, die samen uitstappen doen of boerderijen bezoeken. De programmamakers hebben mij toen meteen opgebeld, maar ik heb 'nee' gezegd. Vorig jaar hingen ze echter weer aan de lijn en toen ging ik wel overstag.”