.
Cathy Van Cauwenbergh uit Boer Zkt Vrouw 2023
maandag 20 maart 2023

Boerin Cathy uit ‘Boer ZKt Vrouw’: “Dat zie ik niet als deal-breaker” 

Maar het is mooi meegenomen 

Je moet het ijzer smeden als het heet is, wordt wel eens gezegd. Dat geldt ook voor de boeren en boerin die deelnemen aan ‘Boer Zkt Vrouw’. Zij gaan op zoek naar de liefde met hulp van Dina Tersago, maar moeten wel een aantal kandidaten op korte tijd leren kennen.

Al heel snel trakteerde boerin Cathy kandidaten Björn en Kenny op een stevige knuffel. Iets wat de boerin erg belangrijk vindt in een relatie.

“Door dat fysieke aftasten leer je een persoon op een andere manier kennen. Ik heb sowieso een man nodig die me af en toe eens goed vastpakt”, geeft ze toe in Tv Familie.

Hoewel Björn en Kenny de voorkeur hebben van Cathy op dit moment staat ze ook nog altijd open om kandidaten Dries en Kristof beter te leren kennen. “Daarom koos ik ervoor om hen allebei mee te nemen op de 24 uur-date. Doordat ik m’n buikgevoel gevolgd heb, liggen Björn en Kenny nu voor op de andere twee. Ik wilde trouwens niet te lang over alles nadenken. De energie die je van iemand krijgt en hoe je je daarbij voelt, is prioritair.”

Naast die energie vindt ze een positieve ingesteldheid ook erg belangrijk. Dat matcht volgens de boerin perfect met haar persoonlijkheid. “En een man moet zich ook goed verzorgen. Zelf ben ik een 1m76, dus een man die groter is, zou ook wel fijn zijn. Al zie ik dat niet als een deal-breaker.”