.
Cathy Van Cauwenbergh uit Boer Zkt Vrouw 2023
zondag 14 mei 2023

Boerin Cathy: “Dan is het helemaal anders” 

Voor de kijkers is het makkelijk 

Boerin Cathy koos Kenny als finale date om mee op reis te gaan en is nog altijd tevreden met haar keuze. Ze heeft veel gelachen op reis, maar af en toe bleef ze ook wat op haar honger zitten.

“Op een bepaald moment dacht ik: ‘Kenny, ben je hier omdat je een weddenschap hebt afgesloten met vrienden om te zien of je die boerin kunt versieren, of heb je oprecht interesse in mij”, vertelt Cathy in Story.

Soms vraagt de boerin zich af of ze niet beter voor Björn had gekozen, maar veel kan ze ook nog niet kwijt over wat er na de opnames is gebeurd. De twijfel was groot en er moesten keuzes gemaakt worden.

Voorlopig is Cathy van drama bespaard gebleven, maar het lijkt alsof er haar toch nog het één en ander staat te wachten.

“Vanuit je zetel is het makkelijk om te kijken. Je ziet duidelijk wat er aan de hand is en je hebt een mening. Die doet dat doen, die dat. Maar als je er middenin zit, is het helemaal anders. Vrouwen die weggaan of onderlinge jaloezie, voor ons als boeren is dat niet makkelijk. Je moet je aandacht verdelen over verschillende mensen en je wil niemand kwetsen.”