.
An Lemmens en Dina Tersago in Boer Zkt Vrouw
zondag 12 juli 2020

Boerensyndicaat wil An Lemmens weg bij Boer Zkt Vrouw

Harde taal aan het adres van An Lemmens.


An Lemmens ligt sinds kort nog meer onder vuur bij de boeren. De presentatrice van 'Boer Zkt Vrouw' was onlangs in een filmpje van 'Animals Rights' te zien. Die klagen de wantoestanden in de slachthuizen aan. Spek voor de bek van An Lemmens en dus riep zij op om de lijdensweg van varkens te stoppen. Help ons deze wandaden te stoppen. En kies er net als ik voor om vlees van je bord te laten. Deze beelden zijn erg schokkend, maar het is belangrijk dat we onze ogen hier niet voor sluiten.

Uitspraken die ze bij het Algemeen Boerensyndicaat liever niet horen. Bart Vergrote reageert namens ABC in Tv Familie. An Lemmens promoot Animal Rights, die alle veeteelt wil bannen. Je kunt niet tegen boeren en hun broodwinning zijn om ze - voor het oog van de camera's - poeslief aan een vrouw of man te helpen. En daarmee bedoelt Bart Vergrote uiteraard het presentatiewerk van An Lemmens bij Boer Zkt Vrouw. Klopt, enerzijds met modder smijten en anderzijds voor Cupido spelen? Ze eet van twee walletjes!

Vergrote heeft meteen een voorstel voor VTM. Er zijn toch genoeg andere, objectieve presentatrices die er goed uitzien en die 'Boer Zkt Vrouw' kunnen presenteren. Denk maar aan Ann Van Elsen of Goedele Liekens, besluit Vergrote.

Bio van An Lemmens