.
Raphael uit Boer Zkt Vrouw 2023
maandag 27 maart 2023

Boer Raphaël: “Dat is de opzet van het programma”

Er was veel jaloezie

Ook al vindt boer Raphaël dat zijn kandidates elkaar niet mogen zien als concurrenten, maar ook een vriendschapsband moeten opbouwen, wil hij ook graag dat ze goed beseffen waarom ze daar zijn. Boer Raphaël wil nog altijd graag de liefde vinden en liefst bij één van hen drie.

Dat maakte hij al snel duidelijk aan de dames door te zeggen dat ze zich niet op chirokamp bevonden. Iets wat hij niet meer dan normaal vond om hen duidelijk te maken.

“’Boer Zkt Vrouw’ is geen bijeenkomst van vriendinnen. Ik heb hen er dus aan herinnerd dat ze er voor mij waren en dat ik echt wel op zoek ben naar de ware liefde. Ik heb hen dan ook gevraagd om mijn hart te veroveren. Ze moesten proberen die vlinders op te wekken”, zegt Raphaël in Tv Familie.

De boer vond het behoorlijk jammer dat hij zijn dames daaraan moest helpen herinneren en had gehoopt meer moeite te zien bij hen om zijn hart te veroveren. En dan was er nog eens kandidate Jasha die het moeilijk had met de concurrentiestrijd.

“Dat is natuurlijk de opzet van het programma, maar ik begrijp haar wel. Het is soms lastig om je te bewijzen als twee andere vrouwen op je staan te kijken. Maar ze moeten beseffen dat het voor mij niet evident was om iedereen evenveel tijd en kansen te geven. Ik heb dat in het begin geprobeerd en stond altijd open voor een gesprek.”

Bio van Dina Tersago