.
Kevin uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 25 maart 2023

Boer Kevin uit ‘Boer ZKt Vrouw’: “Ze had liever wat meer inspraak gehad” 

Gelukkig was er bij iedereen een klik 

Wanneer een man of vrouw een nieuwe liefde leert kennen, dan is de goedkeuring van de ouders best wel belangrijk. Boer Kevin die nu op zoek gaat naar de liefde in ‘Boer Zkt Vrouw’ werkt samen met zijn vader en moeder en zijn heel erg op elkaar aangewezen. Maar inspraak op wie hij kiest, krijgen ze niet.

Maar dat wil vader Geert ook helemaal niet. Hij heeft het volste vertrouwen in zijn zoon. “Onze Kevin weet goed wat hij wil. Ik vond het raar dat boerin Cathy helemaal in de war was na het dansen met haar mannen, en ze plots begon te twijfelen aan wat ze voordien over hen dacht. Dat zou Kevin nooit doen”, zegt vader Geert in Dag Allemaal.

De mama van Kevin denkt er misschien toch iets anders over. Zij had graag gehad dat haar zoon iets meer met haar had overlegd.

“Maar het is ik die ermee in mijn bed moet gaan liggen hé. En ’t klikte tussen zowat alle dames en mijn ouders, dus dat zal al goed.”

Samen met zijn vader staat Kevin regelmatig op de markt. Al is dat niet meteen de plaats waar ze veel jonge mensen zullen aantreffen. “Het zijn toch overwegend oudere mensen. Nochtans is het veel persoonlijker en plezanter dan naar een supermarkt te gaan. Vaak goedkoper ook. Ik breng altijd ambiance en als het nodig is ook een luisterend oor. Die persoonlijke aanpak, ik voel dat mensen daar echt van genieten.”