.
Boer zkt Vrouw 2023
zondag 23 april 2023

Boer Kevin: “Ik snap dat ze dat vervelend vonden” 

Er was wel een beetje jaloezie 

Wanneer je een net een relatie achter de rug hebt, en je wil je openstellen voor een nieuwe relatie, dan heerst de schrik altijd wel een beetje om opnieuw gekwetst te worden. Dat is bij boer Kevin niet anders.

“Ik ben al gekwetst geweest in de liefde. Ik wil dat gerust toegeven, maar ik weid er liever niet over uit. Maar het is dus zo dat ik daadwerkelijk hoopte dankzij ‘Boer Zkt Vrouw’ de juiste vrouw te vinden. Iemand aan wie ik m’n leven lang alle aandacht kan geven”, vertelt hij aan Tv Familie.

Kandidate Jana wekte al heel snel frustraties op bij de andere twee kandidates Heidi en Elke. Iets wat boer Kevin wel kon begrijpen. Al was het niet altijd makkelijk.

“Ik kan daar wel in komen dat ze dat vervelend vonden. Uiteindelijk draait het erom dat één van die dames mijn hart verovert. Ik had trouwens niet door dat Jana zoveel aandacht vroeg. Ik wilde die mooi verdelen over de drie dames. Van jaloezie of zo heb ik weinig gemerkt.”

Gelukkig voor boer Kevin bleef hij gespaard van toestanden zoals bij boer Raphaël. Hij stuurde uiteindelijk twee dames naar huis. “Er zal bij mij ook wel wat jaloezie zijn geweest, maar dat zal nooit met slechte bedoelingen zijn geweest. Ik wilde gewoon dat de drie dames zich goed voelden bij mij. Het was dan ook mooi dat ze zich bij wijlen kwetsbaar durfden op te stellen.”

Bio van Dina Tersago