.
News Image

Boeing Boeing schot in de roos

Zondag liep Theater Elckerlyc vol voor de première van Boeing Boeing.

 


Zondagnamiddag was het gezellig in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Aanleiding was de feestelijke voorstelling van de legendarische deurenkomedie Boeing Boeing. Producent De Komedie Compagnie had de rode loper klaar gelegd om alle genodigden te verwelkomen. Iedereen keek vooral uit naar de acteerprestaties van Carry Goossens, Danni Heylen, Greet Rouffaer, Christel Domen, Erik Van Herreweghe en Marianne Devriese. Regisseur Christophe Ameye gaf deze “non-stop komedie” immers een eigen twist door bewust te kiezen voor 3 rijpere stewardessen op het podium.



De rijke vrijgezel Bernard (Erik Van Herreweghe) beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen van middelbare leeftijd. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn jonge, hippe huishoudster. Een tot in de details uitgewerkt schema van de vluchten zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar de moderne tijd haalt hen in. De ontwikkeling van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 747 gooit het strakke schema helemaal in de war. Bernard had echter ook niet gerekend op nog een veel grotere stoorzender: zijn oude vriend Robert (Carry Goossens) die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen.



Boeing Boeing nog tot en met 17 november in Theater Elckerlyc te Antwerpen met Christel Domen, Danni Heylen, Greet Rouffaer, Erik Van Herreweghe, Carry Goossens en Marianne Devriese.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60



Data: sinds 24, 25 en 31 oktober om 20u15, 26 oktober om 15u15, 1, 7, 8, 15 en 16 november om 20u15 en 2, 9 en 17 november om 15u15.


Download onze app voor iOS of Android