.
Bockie De Repper
maandag 30 oktober 2023

Bockie De Repper: “Ik zag haar niet zo vaak”

​​​​​​​Maar het had ook voordelen

We kennen Bockie De Repper misschien wel als jurylid in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ of van zijn eigen programma ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’. Vanaf 1 november is hij te zien, samen met Mathieu Terryn, als presentator van ‘Snackmasters’.

Bockie De Repper, ook bekend als Jonas Van Boxstael, heeft eindelijk ontdekt dat hij niet alleen maar dingen tegen zijn zin hoeft te doen, maar dat werken ook plezant kan zijn.

Bockie en Mathieu zijn al heel lang hele goede vrienden. Dat ze nu samen mogen presenteren, maakt het alleen maar leuker.

“We kennen elkaar al van voor de hype rond mij real was. Hij was toen al Mathieu van Bazart, maar ik was nog gewoon Jonas uit Aalst. Ik maakte online eetvideo’s en hij liet me een keer weten dat hij het tof vond. Vervolgens heb ik hem uitgenodigd in een zomerbar en daar is het volledig uit de hand gelopen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Voor Bockie hebben snacks al lang geen geheimen meer. Zijn mama werkte een aantal jaar in een frituur. “Dat is keihard werken. ’s Morgens beginnen met de voorbereidingen en ’s avonds om tien uur pas af sluiten. Het nadeel is dat ik ze heel weinig zag, het voordeel is dat ze vlak voor tien nog even een berichtje stuurde welke vleesjes ze voor ons kon meenemen.”