.
Bockie De Repper
woensdag 3 april 2024

Bockie De Repper: “Ik heb het imago dat ik veel drink”

En dat is ook zo

Mogen doen wat je graag doet, het is iets waar velen alleen maar van kunnen dromen. Bockie De Repper leeft zijn droom en mag programma’s maken die hem op het lijf zijn geschreven.

Bockie, die eigenlijk Jonas Van Boxstael heet, leeft dan ook een beetje volgens zijn levensmotto: ‘Doe wat je wilt, zolang je er andere mensen geen pijn mee doet.’

“Ik heb het imago dat ik veel drink omdat ik nu eenmaal veel drink. Anderzijds ben ik hypergefocust. Het zal mensen verbazen, maar ik ben altijd een harde werker geweest, ik hou ervan om dingen zo goed mogelijk te doen. Maar eens mijn taken zijn vervuld, volgt de decompressie. Bij mij uit zich dat in heel hard feesten”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

De presentator heeft een behoorlijk flitsende levensstijl en dat is dan weer in groot contrast met zijn angst voor de dood.

“Ik vind het raar dat niet iedereen die kronkel heeft. Plots kan mij de gedachte overvallen: 'Shit, op een dag ben ik hier niet meer.' Ik heb een tof leven, ik wil dat niet kwijt. Die angst kan mij zo verlammen. Als kleine jongen sprak ik al de wens uit om mijn sterfdatum te kennen.”

Bio van Bockie de Repper

Meer Over:

Bockie de Repper