.
Mathieu Terryn en Bockie De Repper in Snackmasters
donderdag 2 november 2023

Bockie De Repper: “Ik had nul verwachtingen”

Hij gaat nu graag werken

Met Bockie De Repper en Mathieu Terryn heeft ‘Snackmasters’ een nieuw presentatieduo. Het zijn niet langer Koen Wauters en Ruth Beeckmans die ons de geheimen van de snacks leren kennen, maar wel deze twee goede vrienden.

Dat Bockie ooit zo’n programma had mogen presenteren, daar kon hij alleen maar van dromen. En nu is het werkelijkheid geworden.

“Ik had als twintiger nul verwachtingen. Letterlijk, geen. Ik werkte als poetsmedewerker en was ongelukkig. Ik dacht dat het leven bestond uit elke dag tegen je zin naar het werk gaan. Het is pas toen ik in de avondschool mijn diploma haalde, dat ik kon solliciteren voor dingen die me interesseerden”, zegt Bockie in Het Laatste Nieuws.

Bockie begon ooit bij MTV en kon later aan de slag achter de schermen van VTM. Het is een heel absurd gevoel om nu als schermgezicht door diezelfde gangen te lopen.

“In mijn gedachten is er niets veranderd. Die Denderstreekmentaliteit gaat er nooit uit, maar je wordt veel meer aangesproken. Ook door andere schermgezichten.”

Bio van Bockie de Repper en Mathieu Terryn