.
Bockie De Repper
zaterdag 12 maart 2022

Bockie De Repper: “Alle drie tegelijk, dat moet op termijn wel problemen geven”

Dit kan zo niet langer

Bockie De Repper zorgt op VTM2 voor de komische noot met zijn programma ‘Dat eet dan gelukkig zijn’. Een programma waarbij hij langs gaat bij onbekend Vlaanderen om er te kijken wat er bij hen ’s avonds op tafel komt. Een programma met een lach en een traan en vooral veel boeiende verhalen.

Bockies jeugd was er ook eentje met een lach en een traan. Maar Bockie had een gelukkige jeugd, met veel kattenkwaad. “Ik weet dat er tegenwoordig met een schuin oog wordt gekeken naar kinderen die door hun ouders worden meegenomen op café, maar ik zelf heb ik er niks dan goeie herinneringen aan overgehouden. Ik dronk er mijn eerste mazoutje en half tipsy heb ik er mijn eerste tong gedraaid”, lacht Bockie in Humo.

Maar Bockie weet dat hij op een dag zal moeten opletten met de levensstijl die hij nu heeft. “Mijn peter is op zijn 48ste op dringend doktersadvies moeten stoppen met drinken. Die angst zit er bij mij ook wel in. Ik vrees dat ik ooit zal moeten kiezen: ofwel veel zuipen, ofwel een pakje per dag roken, ofwel in het weekend vijftienduizend calorieën eten. Alle drie tegelijk, zoals nu, dat moet op termijn wel problemen geven.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bockie de Repper

Meer Over:

Bockie de Repper