.
News Image

Bobby Prins viert verjaardag met autobiografie

Bobby Prins is midden juli jarig en viert dat met een concert én een biografie.


Jef Troonbeeckx, de man die als Bobby Prins met de evergreen Sancta Maria en klassiekers als Te Jong, Toe kom in mijn armen en Ik zit in een cafeetje bijna vijf decennia geleden Vlaanderen en Nederland inpalmde, maakt u voor zijn zeventigste verjaardag graag deelgenoot van zijn leven.
In zijn autobiografie vertelt hij openhartig en oprecht over zijn eeuwig-en-één-dag durende passie voor de muziek, en over hoe zijn tomeloze ambitie om altijd in alles de beste te willen zijn hem in de klauwen van de pillenduivel dreef en zo dertig jaar van zijn anders prinsheerlijke leven in de waagschaal stelde.Authentiek en getalenteerd, groothartig en sociaal, naïef en toch eigenwijs, rebels en soms zelfs destructief, het typeert hem allemaal. Meer dan eens slaagt hij er in als een feniks op te rijzen uit de assen van zijn vaak zelf ontketende ondergang. De zoetgevooisde volkse kempenzoon is duidelijk beste maatjes met een alerte engelbewaarder die het oog van de naald telkens groot genoeg hield.Terwijl de media hem in de loop der jaren de koude schouder gaven, maakt de onvoorwaardelijke steun van zijn fans, die als een dankbare rode draad door zijn leven en carrière loopt, dat Bobby Prins nog lang geen vergane glorie is.

Waar Jefs geheugen hem in de steek laat, worden de herinneringen in het boek aangevuld door enkele bevoorrechte getuigen, en met het levendige en ontroerend eerlijke relaas van zijn vier kinderen.
Het boek met Bobby’s verhaal zal half juli verschijnen, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag op 19 juli. En er is nog meer leuk nieuws. Het boek kan binnenkort al besteld worden én je kan er jouw naam in laten opduiken. Binnenkort lees je daar zeker meer over, beloofd.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Bobby Prins

Meer Over:

Bobby Prins