.
News Image

Bobby Prins viert 50 jaar carrière

De zanger uit Herselt vierde zijn jubileum afgelopen weekend met fans en collega's.


Bobby Prins begon zijn carrière in 1963. De zanger, die ook een uitstekend accordeonist is, nam op 18-jarige leeftijd zijn eerste single op, Een gitaar in de nacht. In 1972 scoorde hij zijn grootste hit, Sancta Maria, goed voor een wekenlange nummer één. Tot op de dag van vandaag blijft Bobby cd's en singles opnemen en blijven zijn fans hem trouw volgen van optreden naar optreden.



Bobby vierde afgelopen zaterdagavond zijn 50 jaar zangcarrière in zaal De Zoerla in Westerlo. Hij zong zijn bekendste nummmers met 7-koppig liveorkest en met showballet. De show werd aaneengepraat door de Popkoning en collega-artiesten als Salim Seghers, Marjan Berger en De Melando's gaven een gastoptreden.



Bobby Prins is inmiddels 67 jaar maar denkt nog lang niet aan stoppen. De Golden Lifetime Award voor het Nederlandstalige Lied die hij aan het begin van dit jaar ontving, betekent voor hem een stimulans om nog vele jaren door te gaan met zingen en optreden. De sympathieke zanger hoopt ooit nog een optreden te mogen geven in het Antwerpsse Sportpaleis.


Bio van Bobby Prins, De Melando's, Salim Seghers en Marjan Berger