.
News Image

Bob Sinclar maakt furore in België

Vorige week bezocht de Franse DJ ons land en wie een beetje bekend is met Bob Sinclar weet dat dit meestal niet onopgemerkt voorbij gaat.

Vorige week bezocht de Franse DJ ons land en wie een beetje bekend is met Bob Sinclar weet dat dit meestal niet onopgemerkt voorbij gaat.

Bij zijn laatste bezoeken was hij onder andere eregast bij het programma Idool en voorzag hij de 24-uren van Francorchamps van een muzikale noot. Deze keer was hij in ons land voor de promotie van zijn nieuwste album, dat eind deze week in de rekken zal liggen. In een van de interviews zorgde hij echter voor grote hilariteit. Toen hij te gast was bij MNM, onderwierp presentator Dave Peeters hem aan een kleine quiz. Bob Sinclar kreeg vijf foto’s van bekende Belgen voorgeschoteld en moest zeggen wie ze waren. Frank Bomans uit ‘Thuis’ vond hij er uit zien als een rockster, premier Di Rupo behoorde volgens hem dan weer tot het nationale zwemteam. Bij prinses Mathilde ging het echter mis, want ze zag er volgens Sinclar uit als een porno-actrice. Toen hij te horen kreeg dat ze tot het koningshuis behoort, verontschuldigde hij zich onmiddellijk. Van Wim Oosterlinck bij Q-Music mocht hij een award in ontvangst nemen voor ‘beste single van 2012’, en dat zo vroeg op het jaar al. Ook op het programma stond een releaseparty in dancing Carré, waar Bob Sinclar voor een uitverkochte zaal zijn nieuwe album voorstelde. Een ding is zeker: wanneer deze franse DJ ons land bezoekt, zullen we het geweten hebben.