.
News Image

BNL haalt Stéphanie Meire binnen

Wat gaat zij voor de nieuwe radiozender doen?


Paasmaandag 13 april maakt Vlaanderen kennis met de nieuwe radiozender BNL. Het nationale station zal vooral muziek brengen uit België, zowel Nederlands- als anderstalig, maar verliest ook de zingende Noorderburen niet uit het oog/oor. De zender pakte vanochtend uit met het logo en het was ambassadrice Stéphanie Meire die het logo mocht onthullen. Meire werd in 1993 gekroond tot Miss België, was bij VTM te zien in soaps zoals “Wat nu weer?!” en “Familie” en vervolgens één van de gezichten die de “belspelletjes” een gezicht gaf en ruim 4 jaar presentatrice van het spelprogramma “Puzzeltijd”. Stéphanie Meire gaat aan de slag als Public Relations voor BNL.



Stéphanie Meire in een eerste reactie aan Showbizz-Site : We draaien niet alleen de muziek van de artiesten en bands, maar houden ook een vinger aan de pols wat het doen en laten betreft in de muziek- en showbizzwereld. Een strakke programmering zorgt ervoor dat alle muziekstijlen hun weg zullen vinden bij BNL. Van pop over dance tot en met Vlaams populair, Nederlandstalig van bij onze Noorderburen en zelfs kleinkunst. Enkele ervaren radiopresentatoren, aangevuld met enkele schitterende talenten uit de muziekbranche, zullen de luisteraars wegwijs maken doorheen het uitgebreide aanbod muziek van bij ons.



BNL zal vanaf 13 april 12u te ontvangen zijn op de frequenties die nog in gebruik zijn door VBRO. Dit geldt voor zowel de 17 FM-frequenties als het DAB+ kanaal. Vanaf paasmaandag ook online en via de digitale televisie Telenet kanaal 944 en Orange 878. Vanaf 13 april heeft Vlaanderen er een nieuw nationaal radiostation bij: BNL!