You are here

Blunder van formaat in Familie

24/01/2020 07:37-

Kijkers lachen met domme fout in Familie.

Sommige kijkers letten werkelijk op ieder detail, zeker de trouwe kijkers van Thuis en Familie maken er soms een sport van om fouten in hun favoriete soap te ontdekken. Afgelopen week gingen Véronique en Lars in Familie naar de gynaecoloog en daar werd duidelijk dat alles in orde is met 'hun' kindje.
Afgelopen week was het bezoek aan de gynaecoloog onderwerp van gesprek in de groep 'Familie Spoilers'. Daar werd een foto getoond van het scherm van de gynaecoloog. Opvallend genoeg stond op het scherm de datum 24-07-2015. De makers van Familie gebruikten uiteraard een oud beeld, het toestel dat zij voor het onderzoek gebruiken is uiteraard geen écht werkend toestel. Maar dat de makers van de soap de datum zo goed beeld lieten komen is best wel grappig. "Veronique is dus zwanger sinds 24-07-2015 En da kind is der nog ni uit", lacht de persoon die de foto online zette.
Een aantal kijkers merkte op dat de ongeboren baby toch al wel héél groot is om nog maar drie maanden te zijn, een andere kijker heeft het over een olifantendracht. De foto op het scherm is trouwens de foto van een écht onderzoek dat gebeurde door dokter Persyn Frederik, die is gynaecoloog in Sint-Katelijne-Waver.
Of het ongeboren kind van Mathias of Lars is, dat komen we wellicht binnenkort aan de weet. Spanning verzekerd, zeker nu Mathias weet dat Véronique zwanger is. Eist hij een DNA-test om zeker te zijn van wie Véronique zwanger is?