.
News Image

BlitZ viert 10de verjaardag met nieuw album en groot feest!

En die van BlitZ wete, wat feesten is.


Precies 10 jaar geleden zetten Pieterjan Beheydt en Jens Declerck hun eerste stapjes met hun project “BlitZ”. Interactieve kindershows brengen met bijhorende vernieuwende kindermuziek was het doel vanaf dag 1. En daar zijn de jongens ondertussen meer dan in geslaagd. Met optredens over het hele land, catchy singles die het jonge volkje én heel wat ouders bekoren, doet BlitZ het ondertussen al 10 jaar lang.



Hun recente single “Chill Relax” scoorde de afgelopen weken sterk op iTunes en YouTube en kan gerust één van hun grootste hits tot nu toe genoemd worden. Ondertussen zaten de jongens ook niet stil en doken ze de studio in voor de opnames van hun derde album dat “10” zal heten. 10 BlitZe hits waaronder de recente singles aangevuld met nieuw materiaal! De CD ligt vanaf 22 april in de winkel!



En of dat nog niet genoeg is, geven de jongens ook nog een groot feest om hun tiende verjaardag te vieren! Dit doen ze in Club Verso te Ingelmunster op zaterdagnamiddag 22 april met een spetterende showcase! Ontdek als eerste de nieuwe nummers uit het album en geniet van een coole afterparty op de maat van de kleinsten onder ons! De grootste fans én hun ouders kunnen er exclusief bij zijn door gratis tickets te winnen via www.blitzonline.be!


Bio van Blitz, Pieterjan Blitz en Jens Declerck