.
News Image

Blind Getrouwd: Winnie Bogaerts

Zij is een echte babbelkous.


28 jaar, site manager bij een pharmabedrijf en woonachtig in Lier, we hebben het over Winnie Bogaerts, één van de drie vrouwelijke kandidaten van Blind Getrouwd.



Winnie is een vlotte babbelaar met veel interesses en hobby's, maar is ook een gevoelige ziel met een klein hartje. Door haar achtergrond als biologe houdt ze van alles wat zich buiten afspeelt: van in haar tuin werken tot wandelen. Ze duikt graag en is iemand die open staat voor nieuwe ervaringen en avontuurlijk in het leven staat. Eerlijkheid, openheid, trouw en passie zijn wat ze zoekt in een relatie. Haar ideale partner heeft veel gevoel voor humor, heeft ook een avontuurlijke kant en is iemand die niet bang is om zijn gevoelens te tonen. Iemand op wie ze kan bouwen.



“Wat voor iemand ik ben? Da’s een moeilijke! Ik denk dat ik mezelf zou omschrijven als vrolijk en energiek, iemand die houdt van lachen en bijna nooit stopt met babbelen, zelfs niet in mijn slaap. Ik hou van buiten zijn: zowel wandelen als onder water, met het duiken. Ik plan mijn agenda redelijk vol met afspraken met vrienden en familie, maar ik kan er ook echt van genieten rustig een boek te lezen of in de tuin te werken. Ik ben redelijk nerdy: ik speel graag board games, volg verschillende gaming kanalen op Youtube en ben een grote Harry Potter fan (lacht). Ik werk als Site Manager voor Janssen Pharmaceutica. Ik start mee klinische studies op die in ziekenhuizen over heel België en Nederland worden uitgevoerd met nieuwe medicatie. Ik heb al twee lange relaties gehad, van 5 en 7 jaar. Na 9 maanden vrijgezel te zijn, ben ik helemaal klaar voor dit avontuur. Ik hoop op een man waarmee ik goed kan lachen en babbelen. In het beste geval is er meteen een klik en kunnen we de hele avond blijven praten zonder dat er ongemakkelijke stiltes vallen. Mijn ideale trouwdag? Eentje die niet te vroeg start zodat ik toch een beetje kan uitslapen (lacht).”