.
News Image

Blind Getrouwd: Sonny Wagemans

Hij is bijzonder competitief.


Sonny Wagemans is 30 jaar en process operator van job. Woonachtig in Antwerpen en op zoek naar een vrouw. Dan zit hij in Blind Getrouwd aan het juiste adres.



Sonny is rationeel, sportief, toegewijd en een levensgenieter. Hij gaat overal volledig voor, wil zichzelf verder blijven ontwikkelen en af en toe buiten zijn comfort zone treden. Hij wil zo veel mogelijk van de wereld zien en hecht zeer veel belang aan familie en vrienden. Sonny is in alles wat hij doet zeer competitief. Hij zal zijn vrouw niet snel laten winnen als romantisch gebaar, maar zal haar eerder helpen zodat zij de volgende keer zélf wint. Hij zoekt een vrouw met pit en passie, en er mag “een hoekske af zijn”. Hij wil zich graag binden en zoekt iemand waarmee hij een leven kan opbouwen.



“Ik zou mezelf omschrijven als goedlachs en positief. Ik ben sportief ingesteld en zoek regelmatig nieuwe uitdagingen. Ik basket, boulder ( klimmen op 3-4 meter zonder bescherming) ga outdoor zwemmen en doe regelmatig aan calisthenics, dat is fitnessen met eigen lichaamsgewicht. Ik hou me ook graag creatief bezig. Ik ben lang schrijnwerker geweest dus in alles van ontwerp tot creatie kan ik me wel vinden. Tekenen is ook één van mijn hobby’s. Overdag ben ik chemisch operator bij BASF in Antwerpen. Een boeiende job die handenarbeid combineert met spanning en denkwerk: werkelijk alle dingen die ik zoek in een job. Ik heb al enkele relaties gehad die enkele jaren duurden, maar tot nu toe strookten bijvoorbeeld onze toekomstvisies niet helemaal en dan moet je helaas een moeilijke beslissing nemen. Ondertussen ben ik een drietal jaar single. Als laatste vrijgezel in een vriendengroep van koppels word je al snel gekoppeld, maar helaas is er uit die blind dates nooit iets van lange duur ontstaan. Tinder heb ik ook geprobeerd, eveneens zonder succes. Ik hoop in het gemeentehuis een goedlachse knappe vrouw te zien staan, die avontuur niet schuwt. Graag eentje met een klein hoekje af (lacht)! Gevoel voor humor, lief en zorgzaam zijn, zijn ook wel belangrijke zaken voor mij. Mijn ideale trouwdag hoeft niets extreem te zijn. Een leuke locatie in de natuur, een oude hoeve of industrieel pand, een toffe vrouw en samen vieren met mijn familie en goede vrienden is meer dan voldoende. Uiteraard gecombineerd met hapjes, drank en plezante muziek!”