.
News Image

Blind Getrouwd: Marjolein en Mike gaan scheiden

Kruis over huwelijk Marjolein en Mike.


Het heeft niet mogen zijn: het huwelijk van Marjolein Faes en Mike Van Ryssel is over en uit. De twee besloten al na minder dan vijf weken huwelijk te gaan scheiden. Mike en Marjolein zeiden in november volmondig “ja” en deelden dat mooie moment met tv-kijkend Vlaanderen.

De eerste ontmoeting van Mike en Marjolein was een schot in de roos. Letterlijk vanaf de eerste seconde lieten ze mekaar niet meer los en de vonken spatten er, ook tijdens hun trouwfeest, van af. Helaas ging het nadien alleen maar bergaf en hoe. Marjolein en Mike donderden van hun roze wolk, de ergernissen namen alsmaar toe en het leek er al snel op dat het tussen Marjolein en Mike niet zou blijven duren.



Mike was bij zijn huwelijk meteen dolenthousiast en ook Marjolein was dat: “Ik was meteen helemaal op mijn gemak. Ik wist direct “OK, bij Mike kan ik mezelf zijn”. En de stress viel dan meteen van mijn schouders. We zijn niet gestopt met praten, lachen en ons amuseren. Heerlijk”. Ook tijdens de fotoshoot voor enkele mooie trouwfoto’s lieten de twee mekaar niet los. Marjolein: “Het voelt heel vertrouwd aan om Mike vast te pakken en een knuffel te geven. Dit is zo’n beetje thuiskomen. Ik hoop dat dat gevoel blijft en dat het alleen maar sterker wordt.” “Haar vastpakken voor de foto’s was geen probleem. Op een bepaald moment zei de fotograaf zelfs dat ik haar wat minder moest knuffelen”, lachte Mike. Maar tijdens de huwelijksreis ging het mis. Grondig mis zelfs.



Vorige week besloot het koppel om opnieuw apart te gaan wonen. Om de druk van de ketel te laten. Om even te kunnen herbronnen. Om te zien of ze mekaar dan toch niet zouden missen. Dat gemis was er maar niet op de manier waarop beiden gehoopt hadden. Vrienden blijven, dat kan maar getrouwd blijven was geen optie en dus besloten de twee de scheiding aan te vragen. “Mijn gevoelens zijn heel tegenstrijdig. Het ene moment dacht ik dat het een goede beslissing is geweest om terug apart te gaan wonen, en het andere moment twijfelde ik toch nog”, reageert Mike.



Daar waar Marjolein en Mike een tijdje geleden trouwden, besloten ze elkaar hun beslissing mee te delen. Zowel Marjolein als Mike besloten een punt achter hun huwelijk te zetten. Marjolein voelde zich ongehoord bij Mike, ook al werd er door hen beiden aan dat probleem gewerkt. Voor Marjolein was dit een groot struikelblok, groot genoeg om haar huwelijk met Mike te laten ontbinden. En daarmee is nu al duidelijk dat minstens één Blind Getrouwd-huwelijk mislukt is. Voor Marjolein en Mike heeft het niet mogen zijn, volgende week zal duidelijk worden hoe het met de andere koppels verder moet. De kans lijkt ons groot dat Frie en Toon na vijf weken huwelijk hun leven als getrouwd koppel zullen verder zetten maar wat met Lieve en Alsjosja? Niet iedereen heeft evenveel vertrouwen in een goede afloop bij dat laatste koppel. En hoe moet het verder tussen Esther & Tim? Bij hen lijkt er wel een goede klik te zijn. En zullen Wendy en Damiano verder blijven aan hun relatie blijven werken? Volgende week kennen we hun beslissing na vijf weken huwelijk.


Bio van Marjolein Faes en Mike Van Ryssel