.
Florence Vandoorne en Jiri Punt
zaterdag 26 november 2022

‘Blind-Getrouwd’ koppel Florence en Jiri verrassen heel Vlaanderen

Een ‘seut’, klaar voor het klooster en té kieskeurig

Florence uit ‘Blind-Getrouwd’ kreeg er flink van langs van de kijkers. Niemand had durven dromen dat dit koppel uiteindelijk toch de eindmeet zou halen.

“We hebben nooit op een roze wolk gezeten maar we voelen ons goed bij elkaar”, zo bekent het koppel aan Story. Nu de camera’s verdwenen zijn, kunnen ze eindelijk in het openbaar verschijnen en elkaar verder leren kennen.

Jiri geeft aan dat hij Florence meteen een knappe vrouw vond, “maar ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht”, geeft hij mee aan Story. Pas toen hij Florence écht begon te leren kennen, kwamen de vlinders.

Florence daarentegen had tijd nodig. Zij ondervond lang geen aantrekkingskracht, maar sloot zich nooit af. “We hebben altijd in mekaars armen geslapen”, geeft ze toe aan Story.

Het knuffelen en kussen gebeurde blijkbaar vooral als de camera’s er even niet waren. Die waren voor Florence een beetje een struikelblok. Uiteindelijk kregen de experts toch gelijk want het koppel is nu gelukkiger dan ooit en wil volledig voor mekaar gaan.

Download onze app voor Android of iOS