.
News Image

Blind Getrouwd: Christophe Ramont

Is het leeftijdsverschil met zijn partner Nick niet te groot?


Een tijdje geleden maakten de makers van Blind Getrouwd bekend dat de 38-jarige Christophe Ramont uit Gent zou trouwen met Nick. Christophe is tien jaar ouder dan Nick, maar dat hoeft niet noodzakelijk een probleem te zijn.



Christophe omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf voor geen meter kan koken. Hij zoekt een partner om dromen en avonturen mee te delen maar ook de miserie en de tegenslagen te verwerken die soms bij het leven horen. Eerlijkheid, vertrouwen, communicatie en er onvoorwaardelijk zijn voor elkaar, zijn voor hem cruciale waarden in een relatie. Zijn ideale partner is humoristisch, intelligent, heeft veel zin voor initiatief en een sterk relativeringsvermogen. Voor Christophe is trouwen heel belangrijk. Dat doe je niet zomaar. “Je gaat een engagement aan met iemand voor een lange tijd, en dat doe je hopelijk maar één keer”.



“Ik werk voor de Stad Gent voor de dienst internationale relaties en netwerken, daar ben ik voornamelijk bezig met internationale solidariteit, wat algemeen misschien beter bekend is als ontwikkelingssamenwerking. Mijn werklocatie is het Vredeshuis: een open huis voor verenigingen en organisaties die werk willen maken van een betere wereld. Ik ben een enthousiaste levensgenieter. Eentje die graag eet maar zelf minder goed kookt, en wel fan is van een streepje cultuur. Een wereldburger alleszins, met een steeds groter wordende lijst van bestemmingen die ik nog wil zien. Tot op heden heb ik nog niemand gevonden waaraan ik blijvend al mijn vertrouwen kon geven, wat belangrijk is in een relatie. En begon ik zelf te twijfelen na een tijd, wat het vertrouwen niet ten goede kwam. Misschien blokkeerde ik een relatie zelf wat uit angst dat het misschien niet zou blijven duren. Ondertussen ben ik vier jaar vrijgezel. Ik hoop op een positieve en enthousiaste man, dé man van mijn leven.”