.
News Image

Blind Date met Karen Damen brengt veel schoon volk op de been

Vrijdagavond is in het Fakkeltheater Blind Date in première gegaan. 


​Veel schoon en bekend volk verzamelde samen met de nationale showbizzpers op vrijdag 6 januari in de Rode zaal van het Fakkeltheater voor de première van wat men nu al hét theatersucces van 2017 mag noemen. Vlaanderen heeft duidelijk zin in Blind Date, een komedie in regie van Sven De Ridder met Karen Damen, Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter Van Asbroeck. Er zijn nog een aantal tickets voor de voorstellingen van 17, 18 en 19 februari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De aanwezige pers kreeg alvast de primeur: er komt nog één extra voorstelling op 16 februari om 20u30 in Theater Elckerlyc.

Blind Date - Daten is nog nooit zo plezant geweest - Er komt een extra voorstelling op 16 februari om 20u30 in Theater Elckerlyc - ook nog tickets voor de voorstelling van 17, 18 en 19 februari in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten. De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie?

‘Blind Date' wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieprogramma’s naar de scène bracht met o.a. ‘Fawlty Towers’, ‘Komen (vr)Eten’, ‘Boer zocht vrouw’, ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’, 'Aspe' en zeer onlangs nog 'Schone Schijn 2'.

Blind Date, een spetterende komedie van Brik Van Dyck in een regie van Sven De Ridder , in een productie van Uitgezonderd.

Extra voorstelling op 16 februari om 20.30 uur in Theater Elckerlyc.

Verder nog op:

17/02 20u30

18/02 20u30U

19/02 15u00U

Waar?

Theater Elckerlyc

Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

Tickets & info : www.theaterblinddate.be of 070 - 691 002