.
News Image

Bjorn Verhoeven wordt manager bij isolatiebedrijf

Van een verrassing gesproken.


Als radiopresentator, coach en manager bij diverse mediabedrijven zoals Medialaan (Qmusic & JOE) en Mediahuis (TVL) wist Björn Verhoeven 20 jaar lang zowel strategische en creatieve communicatie, als branding succesvol te implementeren. Waar vroeger een marketingmanager werd gezocht in het managementteam, opteert Isola Belgium NV innovatief voor een Chief Brand Officer. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het imago, beleving en merkbelofte van Isola Belgium NV. Dit op diverse vlakken van zowel marketing (on- en offline), sales, personeel, design, public relations en klantenservice.



“20 jaar lang mocht ik mijn steentje bijdragen aan de innovatie van het radiolandschap, met de opstart van de eerste commerciële radio’s voor Medialaan. Nu ga ik graag de uitdaging aan om deze communicatie-, management- en marketingkennis te gebruiken in de bouwsector die ook voor een enorme innovatie en (r)evolutie staat, reageert Björn Verhoeven die naast zijn job als CBO ook nog aan de slag blijft bij radiozender JOE én ook nog dj blijft.



ISOLA Belgium is een referentie in België als het gaat om isolatie, heeft een schat aan experten en uitstekende producten aan boord en wil meer dan ooit een sterk merk zijn met een ongeëvenaarde klantenbeleving. Wij zullen in alles een stap verder gaan en niet alleen een woning of project isoleren, maar onze bouwers en verbouwers goed informeren, adviseren en hen een unieke beleving geven als ze in aanraking komen met ons. Een perfecte begeleiding op economisch, ecologisch en esthetisch vlak is wat we beloven. Samen zoeken naar de optimale totale besparing en het verminderen van de voetafdruk voor het milieu zijn essentieel!”


Bio van Bjorn Verhoeven

Meer Over:

Bjorn Verhoeven