.
Bjorn Verhoeven
vrijdag 30 juni 2023

Bjorn Verhoeven neemt afscheid van Nostalgie

Tijd voor nieuwe horizonten!

Björn Verhoeven heeft vrijdagnamiddag zijn laatste programma op Nostalgie gepresenteerd. Bjorn zegt zijn luisteraars, de VV’s (Verhoeven Volgers) zeker geen vaarwel. Maar laat ons eerlijk zijn… Na eind jaren ’90 aan de wieg te staan van K3, het mede helpen opstarten van TOPradio, Qmusic en JOE denkt hij ook aan de toekomst. Bjorn zoekt het even online en dichterbij. Hij beheert in zijn geliefde Limburg, naast een marketing firma ‘IDENTIQ’ ook zijn regionale radio’s dichtbij de mensen zoals ‘Hasselt 1’, ‘PXLradio’, 10fm’ en ‘Ludo, de evergreens van je leven’. Radio zit in Bjorn en Bjorn zit in de radio.

"Achter de schermen timmeren we volop aan zijn verdere on-air carrière. We zijn er dan ook zeker van dat zijn trouwe luisteraars tijdig de juiste weg zullen vinden naar de nieuwe uitdagingen van deze graag geziene warme radiomaker. Waar dat zal zijn zal de toekomst uitwijzen", laat zijn management ons weten.

Iedere dag na een lange werkdag, met een smile naar huis rijden. Of gewoon lekker thuis genieten van de allergrootste hits van toen en nu. Dat was Bjorn Verhoeven bij Nostalgie. Bjorn was jouw gastheer. Een frisse blik op al het goeds en moois wat gebeurde in de wereld, af en toe een toffe gast in de studio of aan de lijn en de fijnste muziek, de avondspits van Nostalgie was leuker dan ooit met deze topper! Nood aan positief het weekend in zetten? Met Feel Good Fridaaaay! zorgde hij daar iedere week voor van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur op Nostalgie! Nu is het dus tijd voor iets nieuws …

Naast zijn radiowerk blijft Bjorn ook door Vlaanderen trekken met zijn warme stem als presentator - moderator van evenementen. En als veel gevraagde DJ om er iedere feesttent, parochiezaal, party, festival, privé- en bedrijfsfeest op stelten te zetten. Muziek is dan ook dé liefde van zijn leven. Björn Verhoeven blijft als entertainment allrounder gaan.

Bio van Bjorn Verhoeven

Meer Over:

Bjorn Verhoeven