.
News Image

B.J. Scott in Hard Rock Cafe

B.J. Scott, Pink Ribbon en Hard Rock Cafe strijden samen tegen borstkanker.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert Hard Rock Cafe een concert ten voordele van Pink Ribbon, de vereniging die tegen borstkanker strijdt. De maand oktober is gewijd aan de bewustwording over borstkanker. Elke dag vechten bijna 100.000 Belgische vrouwen tegen deze kanker, worden 26 nieuwe gevallen ontdekt, en sterven 6 vrouwen aan deze ziekte. Voor het 14de jaar op rij steunt Hard Rock Cafe de strijd tegen borstkanker met haar bewustmakingscampagne Pinktober.

Dit jaar ontvangt Hard Rock Cafe Brussels de zangeres B.J. Scott, ambassadrice van Pink Ribbon, voor een gratis concert op donderdag 24 oktober 2013 ten voordele van Pink Ribbon. Als onderdeel van de Pinktober-campagne hebben 174 Hard Rock vestigingen als missie fondsen te werven, aan de hand van verschillende activiteiten gedurende de maand oktober, die vervolgens aan de vereniging The Breast Cancer Research Foundation en lokale verenigingen worden gedoneerd. Dit jaar is de zangeres Hayley Williams van Paramore ambassadrice van Pinktober.

B.J. Scott, ambassadrice van Pink Ribbon: « Ik ben ambassadrice omdat ik persoonlijk veel vrouwen ken die slachtoffer werden van deze vreselijke ziekte. Eén iemand die momenteel vecht tegen de ziekte, iemand anders die ervan herstelt, en een derde vrouw die ervan genezen is. Ik weet uit eigen ervaring dat preventie het beste wapen tegen deze ziekte is. Borstkankerscreening is heel belangrijk». Op het einde van de avond op 24 oktober zal Hard Rock Cafe een cheque aan Rosette Van Rossem geven met het totale opgehaalde bedrag door de verkoop van armbanden. Ondertussen zal Hard Rock Cafe gedurende oktober klanten aanmoedigen om bewustwording over borstkanker te steunen met concerten en activiteiten rond het thema “Pink”, maar ook door het aanbieden van een Pink menu en cocktails. Fans kunnen ook de collector editie van Pinktober pin’s, T-shirts, armbanden, tassen, sjaals en meer kopen. Alle producten worden uitsluitend in het Hard Rock Cafe en op www.hardrock.com verkocht. De winst uit de verkoop van Pinktober producten gaat naar The Breast Cancer Research Foundation (75% van de verkoopprijs van pin’s en 15% van de verkoopprijs van Pinktober producten).

Bio van BJ Scott

Meer Over:

BJ Scott