You are here

Birgit Van Mol spreekt angst uit: “het ging heel slecht met mijn man”

11/08/2020 17:00-

"Hij heeft het heel slecht gesteld"

Birgit Van Mol spreekt in Dag Allemaal openhartig over haar man René die aan een levensbedreigende auto-immuunziekte lijdt. En hij moest dan ook nog eens longkanker overwinnen. Het nieuwsanker geeft toe René er de afgelopen maanden erg slecht aan toe was…

“Het is al een rare zomervakantie geweest voor ons. Renés ziekte is erg grillig. Na een enorm dieptepunt hebben we net beter nieuws gekregen van de dokters, waardoor we durven te hopen dat de rest van de zomer beter zal verlopen. We kunnen weer even op adem komen,” slaakt Birgit Van Mol een zucht van verlichting.

Het ging immers erg slecht met René: “Hij heeft het heel slecht gesteld,” geeft Birgit toe in het weekblad. Als in coronatijden wordt aangeraden om meer van dag tot dag te leven, dan is dat heel herkenbaar voor Birgit Van Mol. Dat doet zij al jaren. “geen verwachtingen hebben en de dag de dag laten zijn. wij leven al lang in ’n lockdown light,” klinkt het bij Birgit Van Mol. Sympathiek dat iedereen nu meedoet, lacht Birgit Van Mol.

Meer nieuws over:

Birgit Van Mol

Gerelateerde foto's:

Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren

Birgit Van Mol - Hasselt - 24/03/2012

Gerelateerde bio's: