.
Birgit Van Mol
zondag 21 augustus 2022

Birgit Van Mol: 'Leeftijd is geen probleem'

"Dat is echt mooi om te zien"

Een huwelijk dat 25 jaar lang standhoudt, het is iets waar heel wat koppels in Vlaanderen jaloers van zijn. Nieuwslezeres en journalist Birgit Van Mol en haar man René zijn dit jaar zo lang getrouwd en zijn nog altijd erg gelukkig met elkaar.

Hoewel René 14 jaar ouder is dan Birgit, vormt dat geen probleem in hun relatie. Integendeel zelfs. “Ik heb veel geleerd van René op vlak van communiceren met elkaar. Als hij in het begin vroeg wat er scheelde dan antwoordde ik vaak ‘niks’. Dan zei hij; ‘Als er niks is, doe je gewoon, ofwel zeg je het als er iets scheelt”, lacht Birgit in Dag Allemaal.

René heeft zijn vrouw de voorbije jaren zien uitgroeien van Antwerps meisje tot de sterke vrouw die hij nu kent. Eentje die er staat en opkomst voor haar mening en voor anderen.

“Dat is echt mooi om te zien. Ik heb daar veel respect voor. Ook de manier waarop ze met mijn ziekte omgaat, want dat is ook voor Birigt niet gemakkelijk”, zegt René.

Dat Birgit zo goed met de ziekte van haar man kan omgaan, is vooral dankzij hem. “Als ik zie hoe hij omgaat met zijn ziekte, is het voor mij ook makkelijker om sterk te zijn. ik blijf altijd de mogelijkheden en kansen zien.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Birgit Van Mol

Meer Over:

Birgit Van Mol