.
News Image

Binnenkort tweede kindje voor Evelien uit Blind Getrouwd?

Evelien wil snel een tweede kindje…


Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen stapten drie jaar geleden in het huwelijksbootje dankzij het VTM-programma Blind Getrouwd. Ondertussen werden ze mama en papa van Xander die bijna een jaar geleden geboren werd. Evelien geeft in Story toe dat er snel een tweede baby mag komen…



Die eerste babymaanden waren bijzonder mooi, maar tevens erg hectisch, onthult de 32-jarige Evelien in Story. Een kind in je leven verandert immers veel. “De eerste maanden was ik ook heel erg zoekende. Je krijgt via zoveel kanalen informatie dat je het op den duur niet meer weet,” getuigt Evelien. Toch laat ze zich keer op keer verwonderen door haar oogappel. “Ik heb nu al het gevoel: help, hij is geen baby meer!” lacht Evelien.



Evelien geeft toe dat het soms ook zwaar is. Je lichaam moet herstellen van de zwangerschap en de bevalling en het slaaptekort maakt dat ze niet de beste versie van zichzelf is. Toch wil Evelien graag een tweede kindje. “Twee kleine kinderen achter elkaar lijkt me zwaar, maar je bent ook snel uit de luiers,” onthult Evelien. Binnenkort een tweede kindje voor Evelien en Nicolas?