.
Amy Van Wingen
woensdag 19 januari 2022

Big Brother verrast met eerste nominaties

Dit hadden de bewoners niet zien aankomen.

Het was dinsdagavond horror in het Big Brotherhuis: de normale verlichting ging uit en het huis kleurde volledige rood. Door de luidsprekers die aan de plafonds hangen klonk het bekende geluid van de nominaties. Paniek bij enkele bewoners, er was al wel over nominaties gesproken, maar niemand had verwacht dat er al op dinsdag gestemd moest worden. En Big Brother had in de dagboekkamer nog verrassend nieuws.

Nawel beet de spits af, zij mocht als eerste namen gaan noemen in de dagboekkamer. Groot was haar verbazing toen zij hoorde dat zij niet twee maar wel drie namen moest noemen. Eén voor één moesten de bewoners bij Big Brother langs komen, sommigen waren er niet gerust in.

Hanne, Nawel, Julio en Nouchine hebben een pin en kunnen deze week dus niet genomineerd worden. Nouchine werd na de nominaties door Big Brother terug naar de dagboekkamer geroepen omdat er zo goed als zeker een ex-aequo was. Zij heeft dus één of meerdere mensen van de nominatielijst kunnen halen.
Wie er genomineerd is, zullen de bewoners wellicht woensdagavond vernemen. Zolang mogen zij eigenlijk niet over de nominaties praten, al hebben sommigen die regel ondertussen al overtreden.

Download onze app voor iOS of Android