.
Big Brother 2023
zaterdag 18 maart 2023

Big Brother stuurt deze man vanavond naar huis

Wie moet er twee weken voor de finale naar huis?

Op zaterdag 1 april, binnen twee weken dus, is er de finale van 'Big Brother' en die finale komt geen moment te vroeg. Wat was deze week een saaie week. Hierbij geven wij een serieuze blaam aan de productie van Endemol Shine in Amsterdam. Jullie hebben deze week verzaakt om er een aangename/uitdagende week van te maken. Niet alleen voor de bewoners trouwens, ook voor de kijkers van de livestream. Als er nog een nieuw seizoen van 'Big Brother' komt, beperk dat seizoen dan tot tien weken waarbij er elke week één iemand naar huis moet en laat in hemelsnaam geen oud-bewoner meer terugkomen.

De kijkers zijn het erover eens: de terugkeer van Danny had niet gemogen en liefst van al zouden de kijkers Danny vanavond zien vertrekken, maar dat gaat dus niet gebeuren. Waarom niet? Omdat Charlotte Ali, Bart en Jason nomineerde. En die drie hadden de kijkers liefst in de finale zien staan. Wie er vanavond naar huis moet? We hebben geen flauw idee.

Het kan vanavond alle kanten uit. Ergens zien we Ali vanavond als favoriet bij de genomineerden blijven. Zowat alle ex-bewoners hebben hun volgers opgeroepen om op Ali te stemmen, maar of die volgers dat ook doen is nog maar de vraag. Een deel van de kijkers is Ali namelijk beu omdat hij steeds weer naar coins blijft vragen omdat hij zelf een gat in zijn hand heeft en zijn eigen coins aan lekkere dingen in The Wall uitgeeft en wie weet zou hij als winnaar het geld uit de jackpot ook wel door ramen en deuren gooien.

Zal Bart dan vertrekken? Het kan zomaar gebeuren vanavond, al hebben heel wat mensen veel bewondering en respect voor de militair. We zien heel wat stemmen naar Bart gaan, Bart is één

Of is het Jason? De jongeman werd afgelopen week voor de vijfde keer genomineerd, zijn fans hebben dus al wat ervaring. Maar er zijn ook steeds meer kijkers die zich aan hem ergeren en dat begrijpen wij niet meteen. We hebben Jason nooit eerder zo vaak en spontaan zich lachen als afgelopen week.

Maar jullie willen wellicht één naam van ons en dan gaan wij voor een Belg. De reden? Er blijven dan drie Belgen en drie Nederlanders over en dat zou de productie mooi uitkomen. Wij zien Bart vanavond opnieuw als favoriet uit de bus komen waarna Ali en Jason tegenover elkaar zullen staan. De polls die wij vertrouwen wijzen uit dat Jason blijft en dat Ali de persoon is die vanavond het huis verlaat. Of dat zo zal zijn? Dat zal Big Brother bekendmaken tijdens een nieuwe 'Big Brother Live' met Geraldine Kemper en Tatyana Beloy, vanavond op Play4. Eén ding staat vast: iedereen is het erover eens dat niemand van deze drie naar huis zou mogen...