.
Ashley uit Big Brother
maandag 8 april 2024

Big Brother stuurt Ashley weer naar huis

Dan toch geen Ashley in de finale

Veel kijkers zagen Ashley de Graaf samen met Tom en Glenn in de finale van 'Big Brother' 2024 staan, maar na Tom afgelopen zaterdag is nu ook Ashley naar huis. Samen met Randy was Ashley genomineerd voor een exit op maandag. Even na 11 uur kreeg Ashley te horen dat 'Big Brother' voor haar ten einde is. Ashley beleefde zo haar tweede exit, in het begin van het seizoen werd zij al eens naar huis gestuurd, maar toen keerde zij terug omdat Sonja wegens problemen met haar gezondheid het spel besloot te verlaten.

Ashley was de meest opvallende bewoner van dit seizoen, zij werd niet voor niets 'de generaal' genoemd. Meermaals lag zij in de clinch met andere bewoners, zelfs haar beste vriend in het huis kreeg op een bepaald ogenblik een uitbrander van formaat. Ashley overleefde heel wat nominaties, maar haar laatste werd haar fataal.

Dat Ashley positief terugblikt op de afgelopen maanden, dat spreekt voor zich. Zij mag nu terug naar haar gezin en haar eigen cocoonruimte zelfs gaan bewonderen. Haar vriend Bart heeft namelijk het kantoortje van Ashley in de stijl van de cocoonruimte bij Big Brother ingericht. Wees maar zeker dat Ashley zich snel weer thuis zal voelen.

Het enige wat zij wellicht wel zal missen is de dagboekkamer en de leuke gesprekken met Big Brother en de andere bewoners. We zijn er zeker van dat het niet lang zal duren vooraleer we Ashley in een ander tv-programma zullen zien. Zij gaf in het huis meermaals aan dat zij héél graag aan 'De Verraders' wil deelnemen. Of het zover komt? Dat zal de toekomst uitwijzen.

Bio van Ashley de Graaf