.
Nawel Seghairi
zaterdag 12 maart 2022

Big Brother-prognose: Nawel verlaat het huis

Onze prognose: 'Nawel overleeft deze keer niet'

Ook deze week weer wagen wij ons aan een prognose van wat er vanavond in Big Brother gaat gebeuren. Aan de hand van de poll in de groep Big Brother BE & NL 2022 kunnen we stellen dat de kans groot is dat Nawel Seghairi vanavond het huis verlaat. Maar liefst 58% van de stemmers zou Salar in het huis willen houden tegenover 42% die voor Nawel kiezen.

De kijkers van Big Brother staan deze week voor een moeilijke keuze, want eigenlijk staan er deze week twee meer dan verdiende finalisten tegenover elkaar. Meerdere mensen geven aan dat zowel Nawel als Salar in de finale hadden moeten staan, maar één van hen zal die finale niet halen.

Als Nawel vertrekt is dat meteen ook goed nieuws voor Nouchine. Samen met Kristof is zij dan finalist van Big Brother 2022. En dat betekent dan dat volgende week de strijd tussen Salar, Grace en Tobias gaat. Als het van de kijkers afhangt, moet Tobias dan verdwijnen, maar wie weet heeft Big Brother opnieuw een twist in petto.

Wij vrezen dat het vanavond exit Nawel zal zijn, ook al omdat onder andere de fans van Nouchine deze keer voor Salar zullen stemmen, maar mocht zij het toch halen, zullen wij en heel wat Vlaamse fans blij zijn voor haar.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nawel Seghairi