.
Eveline Gerits
zaterdag 22 januari 2022

Big Brother-poll: zij verlaat vanavond het huis

Heeft de poll het weer correct?

Een poll is en blijft een poll en geeft niet noodzakelijk hetzelfde resultaat als de een échte stemming, maar de kans is groot dat de kijkers van Big Brother Eveline vanavond naar huis sturen. In de groep Big Brother BE & NL 2022 staat ook deze week weer een poll en de resultaten zijn duidelijk: Eveline Gerits gaat naar huis. Samen met Amy Van Wingen en Leroy de Rouw is de Nederlandse genomineerd voor een exit. Leroy lijkt safe te zitten, maar liefst 64,5% van de stemmers wil hem in het huis houden. Amy staat op de tweede plaats met 22,1%, Eveline moet tevreden zijn met amper 13,4% van de stemmen. Amy zit absoluut nog niet safe, haar fans rekenen op de steun van de Vlaamse kijkers.

De keuze van de kijkers om Amy en Leroy in het huis te houden lijkt wel een strategische keuze te worden. Leroy doet geen vlieg kwaad en zit nog geen week in het huis én blijkbaar ziet hij Amy volledig zitten. Willen de kijkers nog een koppeltje in het huis? Dat niet alleen, als Amy het huis uit gaat, is de kans op écht drama weer wat groter. Er zijn al weken spanningen in het huis, maar tot een uitbarsting zijn die ergernissen nog niet gekomen. Zelfs niet bij Peter en Kristof die zich mateloos aan Nawel storen.
De kijkers willen drama, veel drama en willen daarom Amy in het huis houden. Dat er dan mogelijk toch een extra vleugje romantiek in het huis komt, is mooi meegenomen.
Vanavond rond 20.50 uur weten we wie van de drie het huis zal moeten verlaten.

Download onze app voor iOS of Android