.
Big Brother
woensdag 20 december 2023

Big Brother: nieuwe bewoners, een nieuw huis en nieuwe regels

Dit seizoen is onvoorspelbaarder dan ooit tevoren!

Na het succes van de vorige editie keert Big Brother op 15 januari terug. In dit nieuwe seizoen: een nieuwe groep bewoners, een nieuw huis en nieuwe regels. De presentatie van Big Brother ligt opnieuw in handen van Tatyana Beloy en de Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper. En dit alles natuurlijk onder het alziende oog van Big Brother. De kijker volgt de deelnemers van dit ultieme realityprogramma 24/7 van heel dichtbij en hebben ook dit seizoen weer invloed op het verloop in het huis. Big Brother is vanaf maandag 15 januari zes dagen per week te zien op Play4 en in de app van GoPlay.

Big Brother blijft onvoorspelbaar en dat is ook dit seizoen weer. De basis blijft hetzelfde: volg een groep mensen 24/7 door camera's tijdens hun altijd onzekere verblijf in het Big Brother-huis. De bewoners zullen op de proef worden gesteld met spellen en uitdagingen, waarop ook de kijker thuis invloed heeft. Naast de reguliere uitzendingen op werkdagen en de live uitzendingen op zaterdag zijn de bewoners ook deze keer weer 24/7 te volgen via de livestream. Net zoals vorig seizoen bestaat de groep deelnemers uit zowel Nederlanders als Vlamingen.

Wanneer: Big Brother wordt elke dag van maandag tot vrijdag om 22u15 uitgezonden op Play4 en Goplay. Elke zaterdag is er om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.