.
Leroy de Rouw
zaterdag 19 februari 2022

Big Brother: Leroy vanavond naar huis?

Heeft de poll weer gelijk?

Nog maar één keer zat de poll in de groep Big Brother BE & NL 2022 er naast, benieuwd wat het vandaag zal worden.

Gaat de jarige Nawel vanavond naar huis? Die kans is klein. Vera dan? Die kans is ook klein. Dan blijft er slechts één iemand over: Leroy. Amper 4,76% van de stemmers in de poll wil hem deze week laten blijven. Dat is een bijzonder laag aantal en dat verdient de man écht niet. Koplopers zijn Vera en Nawel die met respectievelijk 48,2 en 47,04% van de stemmen mogen blijven.

Onze prognose voor vanavond: Vera krijgt als eerste te horen dat zij nog een week langer in het huis mag blijven. Zij heeft niet alleen haar eigen fans maar ook die van Dimitri achter zich. Leroy en Nawel blijven tot op het laatste moment in spanning afwachten en het zal de naam van Nawel zijn die voor de vierde keer op het scherm verschijnt in de ultieme battle.

Eerlijk? We zien alle drie de kandidaten deze week graag blijven en stellen voor dat Big Brother bij een volgende editie de laatste 10 bewoners tot het einde laten blijven. Zij die eruit gestemd blijven, blijven voor de sfeer en buiten competitie tot de dag voor de finale en verlaten dan één voor één het huis. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren, maar het zou de sfeer in het huis echt wel ten goede komen. Maar goed, terug naar deze week dus. Exit Leroy? Wij denken het wel. Hij heeft deze week aangegeven dat hij zijn moeder en dochter mist. Leroy lag eerder al een paar keer onder vuur en dat zit heel wat kijkers hoog. En toch zien wij het mooie in Leroy de Rouw, het is een man die het beste voor heeft met de bewoners en met het huis. Hij zal trouwens gemist worden, want wie gaat bij een eventuele exit het haar van de dames onder handen nemen?

Wie er ook uit gaat, vanavond barst er een feestje los in het huis, dat heeft Big Brother al aangekondigd. Big Brother zit trouwens in de helft, dat op zich is al een feestje waard. En of zij er nu bij is of niet, de bewoners vieren vanavond ook de verjaardag van Nawel.

Heeft de poll van de Big Brother BE & NL 2022 gelijk of niet? Moet Leroy vanavond het huis verlaten? We zien het straks in een nieuwe aflevering van Big Brother.

Bio van Leroy de Rouw