.
Dimitri Rodaro uit Big Brother
woensdag 26 januari 2022

Big Brother grijpt in na racistische opmerking

Dimitri en Kristof onder vuur

Big Brother heeft de 13 bewoners woensdagnamiddag op het matje geroepen. "Ik wil iets met jullie bespreken. Het duurt niet lang, maar het is wel van belang", benadrukte Big Brother bij de start van zijn mededeling.

"Jullie wonen nu een paar weken samen in mijn huis, jullie leren elkaar steeds beter kennen en ik jullie ook. Zoals jullie weten mogen jullie je in dit huis welkom en vrij voelen en mogen jullie ook vrijuit spreken tegen elkaar en tegen mij", ging Big Brother verder

"Maar ik heb ook altijd gezegd: mijn huis, mijn regels. En één van die regels is: ik wens in dit huis geen racistische, discriminerende of seksistische uitspraken. Ben hier alert op en blijf hier alert op. Tot zover. Dank jullie wel", zo besloot Big Brother zijn mededeling.

De bewoners hadden niet meteen door waarover dit ging, maar gaandeweg werd één en ander wel duidelijk. Wie de livestream volgt, weet dat Kristof al heel wat vrouwonvriendelijke uitspraken heeft gedaan. Kristof heeft ongewild al heel wat mensen toch zich gekregen. Ondertussen werd ook duidelijk dat Dimitri in de badkamer het N-woord gebruikt heeft. Die uitspraken hebben ondertussen voor heel wat ophef gezorgd op de sociale media. Tijd dus om in te grijpen en dat deed Big Brother met een statetement dat in de livestream te volgen was. Big Brother noemde in het openbaar geen namen, mogelijk zal hij de desbetreffende mensen in de dagboekkamer aanspreken.

Download onze app voor iOS of Android