.
Big Brother 2023
zaterdag 4 februari 2023

Big Brother: deze bewoner is definitief naar huis

Wie is deze week de pechvogel?

Danny uit Big Brother heeft zijn koffers zaterdag niet voor niets gemaakt: hij kreeg niet voldoende stemmen. Danny Volker werd afgelopen week voor de derde keer genomineerd. Nadat hij twee keer wist te overleven, werd zijn derde nominatie hem fataal.

Danny stond tegen Jason die de afgelopen weken één en ander te verduren kreeg. Dacht hij enkele dagen geleden nog aan opgeven, dat zal mogelijk nu wel voorbij zijn. Jason kreeg een fantastisch cadeau van de fans (een vliegtuig met een banner #teamjason) op en dat deed hem echt wel deugd. Maar wie zat er achter die actie? Echt fans of zijn eigen familie? Iedereen in het huis had er het raden naar, maar nu Jason ook nog tot favoriet van de genomineerden is uitgeroepen, zal ook wel duidelijk zijn dat de kijker hem graag heeft.

Later in de uitzending was er het duel Danny vs Michelangelo. Een duel dat hard tegen hard ging. De naam van Michelangelo verscheen op het scherm, tot grote opluchting van Michelangelo, maar ook van Jolien en Chiara die hem samen met Charlotte genomineerd hadden.

Danny kreeg na de nominaties van afgelopen week de minste stemmen van allemaal. Twee weken na Chelsea heeft hij het huis verlaten. Hij is het slachtoffer van zijn eigen tactiek: een bondje smeden. Dat deed hij véél te vroeg in het spel. Nochtans kende Danny Big Brother en moest hij geweten hebben dat de kijker zoiets niet weet te smaken. En net dat is waar Chiara, Jolien én de kijkers hem de afgelopen dagen hebben op afgerekend.

De bewoners zijn nu nog met 12, maar voor hoelang nog? Dat zal de toekomst uitwijzen.

Bio van Danny Volker

Meer Over:

Danny Volker