.
Amy Van Wingen
zaterdag 22 januari 2022

Big Brother: Amy naar huis

Eveline en Leroy blijven nog minstens een week.

Voor het eerste konden de bewoners zelf nomineren en dat leverde drie namen op: Amy, Eveline en Leroy. In de polls was het Eveline die naar huis zou gaan, maar polls zijn dus niet altijd te vertrouwen. Tijdens de liveshow zaterdagavond werd Leroy als eerste safe geplaatst, als tweede werd Eveline door de kijkers gered en dat betekent dat Amy Van Wingen het Big Brotherhuis moest verlaten.

Amy dropte net voor de liveshow trouwens nog een bommetje. Zij vertelde aan Nawel nog een aantal zaken die Peter over haar gezegd had. Nawel had een aantal keer tranen in de ogen en wist even niet wat ze daarmee moest. Nawel kreeg te horen dat zij door Peter de bijnaam ‘prinses’ kreeg en dat Peter zich enorm ergerde aan Nawel. Wij verwachten dat Peter héél binnenkort zijn drama krijgt, alleen is de vraag of Peter verwacht had dat hij zelf bij dat drama betrokken zou zijn.

Amy zat niet lang in het huis, van ons mocht zij nog wat langer blijven. Na een moeilijke start leek zij haar plekje in het huis gevonden te hebben, wij hadden echt graag meer van haar gezien. Er zijn nu nog 13 bewoners, of dat zo een hele week blijft is nog maar de vraag.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Amy Van Wingen