.
News Image

Beyoncé stunt opnieuw!

Beyoncé haar 4 concerten in België en Nederland op minder dan 1 uur uitverkocht!

Dinsdagochtend om 10u startte de ticketverkoop voor een nieuwe passage, de derde binnen één jaar, van Beyoncé in het Antwerpse Sportpaleis op 20 maart. Net zoals voor de mei concerten overtrof de verkoop alle verwachtingen. Binnen 8 minuten waren alle tickets voor de show de deur uit. Meteen kwam er een extra concert op 21 maart in het Sportpaleis in verkoop, welk binnen het uur eveneens uitverkocht was. Binnen het uur werden 40.000 tickets verkocht en daarmee bevestigt Beyoncé haar record van eerder dit jaar!
Ook beide shows in de Amsterdamse Ziggo Dome waren op minder dan een uur tijd uitverkocht. De queen of soul bewijst daarmee dat ze hotter dan hot is!


Nu is het dus enkel nog ongeduldig uitkijken naar 20 en 21 maart 2014 om haar opnieuw de beste live show van het ogenblik 'The Mrs. Carter Show World Tour' zien neer te zetten in het Sportpaleis. Wie niet kan wachten tot dan, kan nu al haar nieuw album 'The Visual Album' in huis halen, exclusief te koop bij iTunes sinds 13 december. Apple kondigde gisterenavond aan dat "BEYONCÉ" het snelst verkopende album ooit is in de iTunes Store® met 828.773 verkochte albums op slechts 3 dagen tijd! Een nieuw record dus! Het album staat trouwens in 104 landen op één!