.
Betty Owczarek uit Big Brother
maandag 19 juli 2021

Betty uit Big Brother offert vakantiebudget op

Verpleegster toont haar gouden hart.

De watersnood en ellende in de wereld haalt het beste in Betty Owczarek uit Big Brother boven. De verpleegster heeft dit weekend de knoop doorgehakt: haar vakantiebudget gaat niet naar één of andere last-minute reis, maar wel naar mensen die dat geld kunnen gebruiken.

“En wat als we eens het vakantiebudget skippen en weggeven aan mensen die het echt nodig hebben?”, laat Betty weten. De blondine gaat deze zomer niet op vakantie, liever coronaproof thuis blijven én de mensen helpen. “De tuin was ook gezellig vandaag… genoeg mensen om een plezier te geven, in de Ardennen, onze buren, … als iedereen daar nu eens een antenne voor had. Gewoon een kind zijn schoolkostenvergoedingen en kamp betalen daar waar het nodig is of nodige kledij. De wereld zou er zoveel beter uitzien. Ik heb het hier niet alleen over onze getroffen Ardennen, maar als we het daar kunnen, kunnen we het zeker hier ook bij de buren”, reageert Betty.

Vol afschuw heeft de blondine de afgelopen dagen de beelden van de watersnood in de Ardennen gezien en dat doet wat met haar. “Dat de schade nu maar vlug opgelost is in de Ardennen en met zo weinig mogelijk slachtoffers”, besluit Betty.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Betty Owczarek

Meer Over:

Betty Owczarek